Taggad till MAX!

Nu kööör vi! Idag var vi på bloggmöte och introduktion av nya Whirlpool micron MAX som vi fått, så tävlingen är nu igång! Måste säga att jag är imponerad av microns egenskaper och det kliar i fingrarna att få testa, testa igen och igen! 🙂

Här är deltagarna/konkurrenterna i tävlingen! Låt bäste man/kvinna vinna! 😉

Här har vi hela ”paketet” som ska få visa vad det går för…

My partner in crime, behöver man inte fråga 2 ggr om hon vill hjälpa till!

Pizza gjorde vi i micron, på den speciella crisp pannan som följde med!

Efter 14 minuter på ”crisp” tog jag ut dem, kanske var inne liite för länge!


Jag säger då de, allt som förenklar livet för en småbarnsmamma är välkommet! Men då dottern vrääker i sig lass av ångkokt broccoli & morötter, då blir man glaad! 5 minuter på ångfunktionen i den medföljande ångkoksskålen så var det klart!

Hoppas ni är med mig på min resa mot målet att vinna